Δευτέρα 21 Οκτωβρίου 2013

Brevet Φλώρινας Preview


Αυτή είναι η διαδρομή που θα ακολουθήσουν, όσοι πάρουν μέρος στο πρώτο Brevet Φλώρινας, που θα πραγματοποιηθεί στις 21/6/2014.



Η διαδρομή περνάει απο τις εξής περιοχές: Φλώρινα - Πέρασμα - Κολχική - Υδρούσα - Άνω Υδρούσα - Νυμφαίο - Αετός - Λέχοβο - Ανάργυρους - Βαλτόνερα - Πεδινό - Περαία - Άρνισσα - Άγιο Παντελαιήμονα - Αμύνταιο - Κλειδί - Σιταριά - Ιτέα - Κάτω Καλλινίκη - Άνω Καλλινίκη - Κάτω Κλεινές - Άνω Κλεινές -  Ακρίτας - Φλώρινα.

Η διαδρομή καλύπτει 206 χιλιόμετρα και 2500 μ. ανάβασης. Θα υπάρχουν 4 σημεία ελέγχου, στα οποία οι συμμετέχοντες θα σφραγίζουν τις κάρτες τους και θα αναγράφεται και η ώρα διέλευσης τους. Εκεί θα μπορούν να γίνουν μικρές στάσεις, μια και θα υπάρχει υδροδοσία και τροφοδοσία απο τη διοργάνωση. Το 1ο σημείο ελέγχου θα είναι η γραμμή εκκίνησης-τερματισμού, το 2ο στο Λέχοβο, το 3ο στην Άρνισσα και το 4ο στις Άνω Κλεινές, λίγο πριν την ανάβαση για Ακρίτα.

Η όλη διαδρομή θα είναι σηματοδοτημένη με βελάκια, και θα υπάρχει και roadbook, οπότε όλοι θα βρουν το δρόμο τους.

Στα brevet δεν υπάρχει κατάταξη, αλλά μετράει μόνο ο χρόνος που φτάνεις στα σημεία ελέγχου και ο συνολικός χρόνος. Για αποστάσεις 200 χλμ, όπως σε αυτό το brevet, οι ποδηλάτες θα πρέπει να ολοκληρώσουν την όλη διαδρομή μέσα σε 13 μιση ώρες

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου